GASTENBOEK

In dit gastenboek kunt u een berichtje achterlaten voor Amanlovely en haar gasten. Ik zou het leuk vinden als u een berichtje, liefdesgedichtje, compliment, tip, suggestie of idee heeft voor mij. Indien u een vraag heeft of u wilt contact met mij opnemen dan verwijs ik u graag naar mijn ‘Contact’ pagina.

10 reacties op “GASTENBOEK”

 1. Jolanda schreef:

  Amanda was de weddingplanner van mijn broer en schoonzus. Zij hadden mij als ceremoniemeester gevraagd wat natuurlijk een hele eer was! Maar als snel kwam ik er achter dat het toch wel erg veel was om te regelen buiten alle andere zaken om. En toen was daar Amanda! Zij heeft alles perfect geregeld en mij heel veel uit handen genomen, zodat ook ik kon genieten van de bruiloft van mijn broer. Zonder Amanda was dit niet gelukt! Helaas ben ik al getrouwd maar anders had ik zeker Amanda als weddingplanner kiezen!

 2. R en G schreef:

  Ik heb Amanda betrokken bij decoratie van de locatie. Dit heeft zij heel goed en mooi gedaan. Ik kon dat deel volledig loslaten. Daarnaast heeft zij ons draaiboek nog gecheckt. Amanda denkt goed mee, is creatief en heeft initiatief. Als voltallige weddingplanner heb ik geen ervaring met Amanda, maar ik kan mij goed voorstellen dat zij dit ook punctioneel oppakt.

 3. Jan en Mandy schreef:

  Weddingplanner Amanda

  Op 18-08-18 was onze trouwdag in Kasteel Oud Wassenaar.

  Amanda komt over als een leuke en enthousiaste weddingplanner. Onze eerste gesprek hebben wij als zeer prettig ervaren en Amanda gaf ons echt het gevoel naar onze wensen te luisteren. Het contact verliep goed en er vonden meerdere afspraken plaats om onze wensen en behoeftes te bespreken. Wij hebben samen met Amanda de feestlocatie Herberg Vlietzigt bezocht om te laten zien wat wij wilden. Amanda heeft zelf onze trouwlocatie bezocht om zaken te regelen.

  Zelf hadden wij onze dag voor een groot gedeelte ingedeeld, maar doordat Amanda ernaar had gekeken kwamen wij erachter dat onze tijdsindeling aan de krappe kant was. Amanda heeft ervoor gezorgd dat wij meer tijd hadden om alles volgens wens te laten verlopen. Daarnaast dacht Amanda goed mee over de combinatie van de decoratie. Het contact met leveranciers nam zij op zich waardoor wij hier geen zorgen om hoefde te maken. Op de trouwdag zelf heeft Amanda veel voor ons geregeld hierdoor konden wij zorgeloos genieten van onze mooie dag. Niks was te veel en alles werd met liefde en zorg gedaan. Amanda zorgde voor ons maar ook voor onze gasten, zodat iedereen van onze mooie dag kon genieten. Naar onze gasten was Amanda vriendelijk, sociaal en behulpzaam.

  Amanda was de hele dag bij en met ons, we vonden dit erg plezierig. Wij vonden/vinden Amanda erg goed. Zij straalt passie, perfectie en gerichtheid uit. Amanda regelt alles met en rondom de bruiloft, 1 woord FANTASTISCH. Als wij een weddingplanner mogen aanraden is het Amanda. Wij wensen Amanda vele bruiloften toe, want zij is echt een topper

  Groetjes,

  Jan en Mandy

 4. Stefan & Simone schreef:

  Wij zijn 20-06-2018 getrouwd en Amanda was onze weddingplanner die we gewonnen hadden met haar like en deel actie op facebook. En wat hebben wij veel hulp gehad van haar!
  Omdat ze pas vrij laat in onze “trouwplanning” in beeld kwam, hadden wij zelf al het meeste geregeld en georganiseerd, maar ze kwam met heel veel tips en ideeën waar wij anders nooit aan gedacht zouden hebben, om zo onze dag nog mooier te maken!
  Bij de eerste ontmoeting, voelde het gelijk goed. Amanda is een ontzettende spontane, enthousiaste meid met oog voor detail. En hadden we een positief gevoel en zin om samen met haar aan de slag te gaan.
  Op de trouwdag zelf hebben we heel veel aan haar hulp gehad; helpen met het decoreren van de locatie, helpen bij de foto’s maken (zorgen dat mijn jurk en sluier altijd goed zat voor de foto’s!), zorgen dat alles goed verliep met het tijdsschema, ze hield zelfs in de gaten of we wel genoeg dronken en kwam regelmatig met een glas drinken aanzetten! Echt de kleinste details heeft ze in de gaten.
  Ook onze bruiloft ’s gasten waren erg positief over Amanda. Professioneel maar toch heel open en gezellig.
  Ze zorgt ervoor dat je op je mooiste dag van je leven echt kunt genieten en je niet zorgen hoeft te maken, of over alles wel goed gaat verlopen. Wij hebben met heel veel plezier met Amanda samengewerkt en mede door haar hebben wij een geweldige trouwdag gehad! Heel erg bedankt Amanda!

  Liefs Stefan Bremer en Simone Bouwens-Bremer

 5. Bianca van Ham schreef:

  Amanda heb ik leren kennen als een enthousiaste, professionele en punctuele partner. Ieder project/evenement waar Amanda haar tanden in zet wordt tot in de puntjes voorbereid en met perfectie uitgevoerd. Haar enthousiasme brengt ze over op haar omgeving en dat werkt enorm positief!

 6. Charles Cerneus schreef:

  Amanda is een hard werkende intelligente dame die de klant centraal weet te stellen. Ze heeft een commerciele drive en heeft geen 9-5 mentaliteit. Ze kan zelfstandig werken maar is ook een goede teamplayer. Als leidinggevende was ik trots om haar binnen mijn team te hebben!

 7. Valerie Balk schreef:

  Amanda is een duizendpoot in haar brede vakgebied. Ze is prettig in de omgang, duidelijk, professioneel en kan goed luisteren naar en inspelen op de wensen van de klant.
  Van het organiseren van onze babyshower, leveren van producten uit haar webshop tot het tips en advies geven bij het organiseren van een evenement, Wij zijn haar erg dankbaar voor alles wat ze heeft georganiseerd en de tips die ze ons heeft gegeven.
  Wij kunnen haar absoluut aanraden!

 8. Evert en Kim schreef:

  Wij zijn op 15/09/14 getrouwd bij de Brabantse Hoeve te Volkel en hadden Amanda als weddingplanner. Onze eerste kennismaking met Amanda voelde meteen vertrouwd en het klikte erg goed. Ze kwam met een aantal praktische tips waar we veel aan hebben gehad.
  Ze is mee geweest naar de trouwlocatie om alles door te spreken. In het gesprek kwam ze professioneel over.

  Amanda is iemand die op de dag zelf niet op de voorgrond treedt maar overal opduikt daar waar ze nodig is. Ze overlegt en lijkt werkelijk op alles voorbereid te zijn. We vinden het ongelofelijk knap hoe ze dit doet en maakt haar rol als weddingplanner meer dan waar.

  Nogmaals bedankt Amanda!

  Groetjes #Keverttrouw

 9. Aad1952 schreef:

  Ik heb Amanda ontmoet bij een huwelijk in mei 2013. Als beginnend Weddingplanner maakte ze op mij een professionele indruk. Wist wat van haar verwacht werd en nam de initiatieven waar nodig. Zelf was ik aanwezig als Ambtenaar van de Burgerlijke Stand. We spraken van te voren de ceremonie even door waardoor er geen verrassingen konden ontstaan. Ik vond het fijn om met haar samen te werken. Mogelijk zien we elkaar nog eens ergens. Veel succes met jouw bedrijf.

 10. Valérie van Beek schreef:

  Het resultaat mag er absoluut wezen! De website is prachtig!
  Met al je leuke ideeën, tips en trucs zullen er nog heel veel geslaagde feestjes voor je in het verschiet liggen!
  Ik ben trots op je, je hebt er hard voor gewerkt!
  Heel veel geluk en plezier! Dit is jouw droom die werkelijkheid word!

  Ik hoop dat deze spreuk je net zoveel zal brengen als mij!
  “Liefde is de ultieme vrijheid en tegelijk de sterkste binding”

  Valérie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hier kunt ook nog meer van mij zien:

Facebook   Instagram   FaceTime